Koningsspelen 2015

Vrijdag 25 april hebben we weer een leuke ochtend gehad van de Koningsspelen.

Eerst hebben we genoten van het heerlijke Koningsontbijt, en om half 10 hebben we met alle kinderen de Koningspelen officieel geopend door te dansen op het nummer “Energie” van Kinderen voor Kinderen. Toen was het tijd voor sport en spel, om 10.45 uur was het tijd voor de pauze en kreeg iedereen wat drinken en een appel.

Na de pauze gingen de kinderen verder met het sport en spel programma tot 12 uur.

Als afsluiting kreeg iedereen nog een ijsje en was het tijd om naar huis te gaan. We hebben ook een filmpje van de opening gemaakt deze kunt u vinden op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/oanset (open Facebook wel even in Google Chrome anders doet het filmpje het niet.) De foto’s die door verschillende juffen gemaakt zijn staan in ons fotoalbum.

 

  • © stichting radius