We zijn weer begonnen.

De eerste dagen zitten er al weer op en de vakantie lijkt al weer heel ver weg! De lessen zijn weer begonnen en ook de nieuwe leerlingen en collega’s hebben al aardig hun plekje gevonden. We hebben de website weer up to date gemaakt, zo kunt u het nieuwe vakantierooster vinden en welke collega’s er dit jaar allemaal op school werken. Dat de overblijf nu vrij toegankelijk is (met de mogelijkheid tot een vrijwillige betaling) hebben we in deze eerste week ook al gemerkt. Maandag waren er 13 kinderen die een broodje kwamen eten, dinsdag 24, en voor vandaag staan er 18 kinderen op papier. Wij zullen ook dit jaar weer regelmatig berichten en foto’s plaatsen op onze website en op onze Facebookpagina.

Voor nu, wensen wij iedereen een fijn nieuw schooljaar toe!

welkom-terug410x273-75

  • © stichting radius