Sinterklaas komt op bezoek in groep 3 en 4 .

Eerst wachten we af of hij wel komt met zijn Pieten. Nou, dat was nog spannend, want het had niet veel gescheeld of we hadden het feest zonder Sint en de Pieten moeten vieren. Pech met de auto maar geluk,  omdat de heit van Laura en Ylona dit zag gebeuren en ze naar school toe sleepte.

Nu kan het feest beginnen. Eerst nog even oefenen en zingen wat we aan Sint willen laten zien en dan het Pakjes-dobbelspel. Je moet een liedje zingen , je mag wat lekkers pakken, je krijgt een groot cadeau, of je moet in de zak zitten. Gelukkig loopt dat altijd goed af, want het grote cadeau mag door de laatste eigenaar worden uitgepakt en voor iedereen zit er wat lekkers in.

Dan komt Sint met zijn Pieten eindelijk. Wat weet hij altijd veel van je , en wat vind Sint het leuk dat we voor hem optreden. Dan is het al snel tijd en ja hoor, de pakjes worden uitgedeeld en razendsnel uitgepakt. De kinderen zijn heel blij met de doos vol kraaltjes om mooie armbanden te maken en de doos met constructiemateriaal waarmee een onderzeeër / helikopter / marine voertuig kan worden gebouwd. Een fijne sinterklaasochtend en ’s middags een aangepast programma.

  • © stichting radius